Welkom bij

Wereldwinkel IJsselstein

Seepje heeft nieuwe verpakking gemaakt van oude melkflessen

Wij zijn al jaren fan van Seepje! Waarom? Er worden jaarlijks grote hoeveelheden chemisch wasmiddel gebruikt. Wat erg schadelijk is voor het milieu.

 

Mooi dat er met Seepje een 100% plantaardige wasmiddelvervanger verkrijgbaar is. Dankzij de natuurlijke schoonmaakkracht van de schillen van de Sapindus Mukorossi vrucht komt alle was voortaan schoon en natuurlijk fris uit de machine. Goed voor ons milieu én goed voor de producenten in Nepal die voor hun werk een eerlijk loon ontvangen.

Nieuwe verpakking

Wij als ‘die-hard’ fans werden afgelopen week nog blijer van Seepje! Seepje heeft namelijk een nieuwe verpakking. De oude kraft fles is vervangen door een nieuwe hippe nog milieuvriendelijkere fles. De nieuwe verpakking is makkelijk in gebruik en is gemaakt van gerecyclede melkflessen uit Engeland. Maar hier stopt het niet. Ook het etiket past bij hun missie om de wereld schoner te maken. Het etiket is namelijk gemaakt van afval dat ontstaat bij de verbouwing van suikerriet. En heb je de vorm van het oude traditionele zeepje al herkend? Super toch?

Nieuwe allesreiniger

Je kan vanaf nu niet alleen de wereld schoner wassen met Seepje wasmiddel, met de nieuwe allesreiniger van Seepje draag je bij aan een schonere en betere wereld terwijl je je huis schoonmaakt! Met dat idee in het achterhoofd wordt schoonmaken toch net iets leuker! De allesreiniger is verkrijgbaar in twee nieuwe geuren: ‘Frisse mintjes geur’ en ‘Zon op je bol geur’!

De nieuwe producten van Seepje zijn binnenkort verkrijgbaar in de Wereldwinkel. Houd de lokale winkel in de gaten.