Welkom bij

Wereldwinkel IJsselstein

Nieuw food assortiment van Cerro Azul.

Fairtrade groothandel - Cerro Azul Food

Cerro Azul Food BV is een fairtrade groothandel voor eerlijk verhandelde fair trade levensmiddelen. Voor veel producenten verzorgen wij (exclusief) de import en distributie op de Nederlandse markt.

‘Cerro Azul’ betekent in het Spaans 'Blauwe Heuvel'. Het staat symbool voor gebieden waar mens en natuur elkaar in harmonie ontmoeten. Hiermee willen wij benadrukken dat eerlijke handelsvoorwaarden en respect voor mens en milieu bij ons hoog in het vaandel staan. Voor al onze producten is een eerlijke prijs betaald en de meeste producten hebben een keurmerk van een externe certificerende instelling voor eerlijke handel. Daarnaast zijn veel producten ook biologisch.

Ethische overwegingen vormen voor ons de basis bij de selectie van het assortiment. Maar er is meer de producten zijn stuk voor stuk van excellente kwaliteit: het moet lekker zijn! De meeste producten hebben bovendien een zeer aantrekkelijke uitstraling. Dit maakt hen zeer geschikt als cadeau bijvoorbeeld bij het samenstellen van een cadeaupakket. Klik hier voor onze fair trade producten.