Welkom bij

Wereldwinkel IJsselstein

Nieuwe smaken Tony Chocolonely

Twee nieuwe Classics in donkere melk 42%

Da's meer cacao en meer impact! Donkere melk? Ja.. volle, romige melkchocolade met de kraak en smaak van pure chocolade. Onze nieuwe donkere melkchocolade bevat meer cacao en is iets minder zoet dan de vertrouwde Tony’s melkchocolade met 32% cacao. 

En nog meer goed nieuws: niet één, maar twee nieuwe Classics
De donkere melkchocolade vormt de basis voor twee blijvertjes in onze Classics regenboog: donkere melk 42% in lichtblauw (logisch toch, want ’t is ook ’n beetje licht puur) en donkere melk 42% pretzel toffee in paars. Deze combi is gespot in ‘the USA’, waar Tony sinds 2015 ook hard aan de bak is om 100% slaafvrij de norm in chocolade te maken. Bretzel, pretzel, pretzl of breze.. hoe je ’t schrijft, maakt niet uit, maar dat dit zoutje ’n lekkere combi is met onze nieuwe, donkere melkchocolade, is zeker.

Repen om serieus te nemen..
..want meer cacao = meer impact. Om ‘n donkere melkreep te maken heb je ongeveer 9% meer cacaobonen nodig dan voor een reep melkchocolade.
Meer cacao in je reep en nieuwe repen betekent dat we meer cacaobonen nodig hebben en we met meer boeren volgens ons recept voor slaafvrije cacao kunnen samenwerken. Met iedere hap die jij eet doe je mee en draag je bij aan ’n slaafvrije chocoladewereld! Want alleen samen maken we alle chocolade 100% slaafvrij.