Welkom bij

Wereldwinkel IJsselstein

Over Wereldwinkel IJsselstein

Naast fairtrade food (nu in veel andere winkels ook te koop) verkoopt de Wereldwinkel vooral mooie fairtrade cadeaus, voor alle portemonnees én voor alle leeftijden.

Met de verkoop van fairtrade producten investeert de Wereldwinkel in een leefbare wereld voor iedereen. Elk product uit het assortiment is met zorg en volgens de fairtrade criteria geproduceerd en ingekocht. Ondernemers in ontwikkelingslanden krijgen op deze manier toegang tot de Europese markt en daarmee de kans een beter bestaan op te bouwen.
De 7.000 vrijwilligers in bijna 200 Wereldwinkels maken hiermee duidelijk dat het in de wereld ook anders kan. Dat armoede wél bestreden kan worden. Koop je een cadeau in één van deze winkels, dan draag je daaraan bij.

Kom eens langs en laat je verrassen, onze medewerkers helpen je graag.

 

Relatiegeschenken en kerstpakketten

Voor een relatiegeschenk of (kerst)- cadeaupakket kun je eveneens bij Wereldwinkel IJsselstein terecht. Wij hebben kado's die passen bij verschillende gebeurtenissen en kerstpakketten stellen we op maat voor je samen.

 

Giften

Wil je de wereldwinkel financieel steunen? Dat kan; maak je gift over naar: NL45 RABO 0169 2253 48 t.n.v. Wereldwinkel IJsselstein

Onze winkel heeft de ANBI-status.